Csapatépítés a napfényes Toszkánába

Hozza el cégét a tavaszi szünetben a napfényes Toszkánába csapatépítésre!
Április 2-7. vagy egyéb időpontban. Árakkal kapcsolatban egyeztessen az irodával.

Helyszín- és programajánlat

Kiutazás repülőgéppel, majd a helyszíni közlekedés bérelt autóval történik. Szállás tipikus toszkán hangulatú faluban, egy autentikus birtokon, közel Sienához, Luccához és Firenzéhez.


Programkínálat:


városnézés Firenzében

Városnézés Firenzében

Számtalan történelmi és művészeti látványosságnak ad otthont. A „reneszánsz bölcsőjeként” is emlegetik. Megtekintjük a Dómot, az Ufizzi-képtárat, a Pitti palotát, a Palazzo Vecchiot – Piazza Signoriat és a Ponte Vecchiot.

Ferrari Múzeum meglátogatása Maranelloban

Ferrari Múzeum meglátogatása Maranelloban

Ígéretes, magával ragadó, egyedi élményt nyújt a kiállítás, ahol az autókon és a gyártó által elnyert trófeákon kívül öt tematikus szoba is található, továbbá Forma1 szimulátor és egy vetítőterem, ahol különböző témába vágó filmeket játszanak.

Cinqueterre

Cinqueterre

Amiről igazán híres a hangulatos falucsoport, az a színes házak tömkelege. Mint a neve is mutatja, a Cinqueterre öt kis faluból álló csoport, melynek többsége sziklahasadékban húzódik a Cinqueterre Nemzeti Park részeként.

San Gimignano

San Gimignano

Olaszország egyik legkülönlegesebb látványossága ez a középkori felhőkarcolókkal tarkított, etruszk falakkal körülvett városka.

Sajtüzem látogatás

Sajtüzem látogatás

Olaszország híres változatos sajtkínálatáról, érdemes ellátogatni egy sajtüzembe, ahol végigkísérhetjük a sajtkészítés teljes folyamatát.

Városnézés Sienaban

Városnézés Sienaban

A világ egyik legszebb tere a XII. században épült és felülmúlhatatlan harmóniát sugároz. A város 3 dombtetőre épült, egy városfalon belül. Lehetőség nyílik megtekinteni a Dómot, a San Domenico Templomot és a Fortezza Mediceat.

Saturnia gyógyfürdő

Saturnia gyógyfürdő

A Grosetto alatti hegyekben található ez a meleg vizes forrás, ami egyedülálló helyszín. A Manicano-hoz tartozó területen feltörő víz hőmérséklete 37 fokos, a lezúduló víz természetes úton létrejött ‘kőkádakban’ folyik lefelé, melyben fürdeni és gyógyulni lehet.

Leonardo Da Vinci múzeum Vinciben

Leonardo Da Vinci múzeum Vinciben

Leonardo Da Vinci szülővárosában hoztak létre egy róla szóló, rendkívül széles skálát felvonultató múzeumot, mely 1953-tól működik. Itt találhatók meg Da Vinci találmányai, rajzai és egyéb alkotásai.

Városnézés Pisaban

Városnézés Pisaban

A várost az Arno folyó választja kétfelé csakúgy, mint Firenzét, középkori épületei rendkívül szépek, mint a ferde torony, a Catedrale, a Battistero, a Camposanto.

Csapatépítő főzés

Csapatépítő főzés

Egy igazi olasz családanya segítségével készíthetnek a résztvevők hagyományos olasz tésztaételt, melyet utána közösen elfogyasztanak.

Olajprés látogatás

Olajprés látogatás

Toszkána jellegzetességei közé tartozik a minőségi olívaolaj. A vendégek fakultatív programként ellátogathatnak egy olajprésbe, ahol többféle olívaolajat is megkóstolhatnak.

Borospince

Borospince

A borkóstolás kultúrája Toszkánában nagymértékben elterjedt. Sokféle, kiváló minőségű bort készítenek, a résztvevők ezeket fedezhetik fel egy borkóstolás keretében.


Jelentkezni az alábbi elérhetőségeken lehet:

Gold Lemon Communications Kft. | 1704 Budapest, Pf. 126.
Tel.: +36 1 290-0630 | Fax: +36 1 297-4107 | Mobil: +36 30 352-5330
E-mail: goldlemon@goldlemon.hu