Óriás játszótér játékok

Az óriásjátszótér az idei év slágere. A jól ismert és szeretett játékok óriási verziója újabb lehetőségeket és mókát tartogat az érdeklődők számára.

 

Memóriajáték

A játékot 2 gyerek játszhatja.
Ez a játék majd próbára teszik a gyerekek rövid és hosszú távú memóriáját!
Mindössze annyi a feladatuk hogy párosítsák az azonos képeket a legkevesebb lépés alatt.
Először az egyik játékos fordít meg két képet felmutatja úgy, hogy mindketten lássák, mit ábrázol. Ha a képek egyformák, félreteheti őket, s újabb két képeket emelhet fel. Ha nem sikerült két egyforma képet kiemelni, a másik játékos folytatja újabb emeléssel a játékot.
A játékot az nyeri, aki több képpárost tud felmutatni

Twister

Ki ne próbálta volna ki az egyik legismertebb társasjátékos a twistert. Kiteríteni a szőnyeget, szuggerálni a pörgettyűt, hogy jó színt sikerüljön kipörgetni, és minél ügyesebben megoldani az aktuális feladatot. A twister az egyik legjobb és legmókásabb játék, amivel feldobhatsz egy partyt vagy egy családi összejövetelt, a nyakatekert mozdulatok kivitelezése közben pedig garantált lesz a kacagás, annak is, aki játssza és azoknak is, akik csak nézik.

A játék óriás verziója még több lehetőséggel, még nehezebb és mókásabb mozdulatsorokkal várja a játékosokat, ami garantált szórakozás az egész család számára.

TWISTER.4jpeg

Jenga

Egyszerű szabály, mégis nagyszerű játék, a jengát leggyakrabban így szokták jellemezni. A játékot 54 fahasáb alkotja, ezeket kell nyugodtan, átgondoltan el-elvenni a toronyból. A jenga előnye, hogy akárhányszor játszhatjuk, sosem lesz unalmas, rengeteg stratégia, különböző taktikai elemek vannak, hogy hogyan is bontsuk le az emelvényt. Az óriási verziója, hasonlóan a kisebb kiszereléséhez, ugyanezen az elven működik, csak nagyobb kiszerelésben, így még nagyobb szórakozás lehet kicsik és nagyok számára is.
Rendelje vagy vegye meg legnépszerűbb játékok óriás változatát Tőlünk!

Óriás játszótér

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*